Wayuu Mochila bags

Hippe handgehaakte tasjes in Ibiza-stijl, het ultieme festival item!

Wayuu Mochila bag

Een hippe tas voor de zomer in trendy boho Ibiza-stijl. In vrolijke felle kleuren of juist in rustiger en neutralere tinten. Maar altijd met een uniek patroon. Dat is de Wayuu Mochila bag.


Handgemaakt door de Wayuu stam in Colombia
Wayuu Mochila bags worden met de hand gehaakt en geweven door vrouwen van het Wayuu volk in Colombia, die door de verkoop van deze schoudertassen hun traditionele manier van leven in stand kunnen houden. Met de aankoop van een Mochila tas – ‘Susu’ in de taal van de Wayuu - steun je het goede doel!

Lekker ruime zomertas met comfortabele draagband
Elke Wayuu Mochila tas is gehaakt; de schouderband wordt geweven. Met een diameter van +- 25 cm en een hoogte van 30 cm is een Mochilla lekker ruim. Alles wat je meeneemt als je de deur uitgaat past er dus gemakkelijk in. Je sluit de tas af door het koord met de kwasten aan te trekken en er knoop in te maken. Daar kan niemand dus zomaar bij. Met de geweven schouderband (- 100 cm) draag je je Mochila aan je schouder of kruislings. Gewoon zoals jij het prettig vindt.

Uniek geometrische patroon
Elke Wayuu Mochilla bag heeft een uniek geometrische patroon die de cultuur en het leven van de Wayuu stam symboliseren. Wist je trouwens dat de maakster zo’n maand over één tas doet?

Kortom, een Mochila is een super leuke hippe bohemian style tas die je een super zomergevoel bezorgt. Zon, zee, strand, festival…heerlijk!


Product vergelijk (0)


Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11