Levering & retourneren

Verzendkosten
Bij Festivalstyle.nl betaald u binnen Nederland geen verzendkosten!* Alle pakketten die niet door de brievenbus passen worden middels DHL verzonden naar het dichtstbijzijnde DHL Parcel punt. Tot voor kort werden pakketten middels Kiala verzonden, wij maken geen gebruik meer van deze pakketdienst omdat hier veel leverproblemen uit voort kwamen.

Pakketjes die door de brievenbus passen worden per briefpost verzonden, Festivalstyle is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van briefpost. Wenst u pakketjes die door de brievenbus passen toch per pakketpost te ontvangen dan dient u dit per mail aan ons door te geven. In dat geval worden er wel extra verzendkosten van €5 in rekening gebracht. 


Verzendkosten naar Belgie bedragen €6,95

Levering
Wij verzenden bestellingen wereldwijd. De meeste bestellingen zullen dezelfde dag nog verzonden worden (Wij verzenden niet op zaterdag, zondag en feestdagen). Wij streven ernaar om alle Festivalstyle bestellingen dezelfde werkdag te verzenden, voor 12:00 uur besteld is (meestal) morgen in huis, maar dit kan iets langer zijn tijdens zeer drukke periodes. U kunt er zeker van zijn dat onze klantenservice u ten allen tijde op de hoogte zal houden van de voortgang van uw bestelling. U ontvangt een e-mailbericht zodra uw bestelling is verzonden.

Verzendstatus
U ontvangt een e-mail waarin wij u informeren dat de bestelling is verzonden. Deze e-mail zal, indien aanwezig, een tracking nummer te bevatten, zodat u in staat bent uw pakket te volgen.

Retourneren

Wij hopen dat u zult tevreden zult zijn met elke aankoop die u maakt bij Festivalstyle, maar als het ooit nodig is een item retour te sturen dan kunt u dat binnen 14 dagen na ontvangt van uw bestelling doen. Wij vragen u het item in nieuwstaat aan ons te retourneren. Wij zullen de het bedrag dan terugstorten op uw rekening. Let op: de eventuele verzendkosten worden niet vergoed.

Alle items moeten worden teruggestuurd in originele en ongebruikte staat, met alle labels er nog aan en met alle originele verpakking(en).

Als we van mening zijn dat het product niet in volledige originele staan aan ons is teruggestuurd, behouden wij ons het recht voor om een ​​terugbetaling te weigeren, of het aftrekken tot 20% van de oorspronkelijke verkoopprijs van het terug te betalen bedrag. Gelieve daarom gebruik maken van adequate verpakking om uw pakket te beschermen tijdens het transport.


Vult u in meegeleverde retourformulier volledig in en stuur het tezamen met het item naar ons terug.
Houd er rekening mee dat het tot 10-15 werkdagen kan duren voordat we de retourzending hebben afgehandeld en tot terugbetaling zijn overgegaan.

Gelieve verzoeken wij u het terug te sturen item te verzenden aan onderstaand adres. Maak hierbij gebruik van track en trace pakketpost.

Festivalstyle.nl
Steven Coldeweijpad 1

7415 NN Deventer
Nederland

Defecte items:

Als al onze producten zijn handgemaakt, het kan dus helaas voor komen dat er fabricage fouten zichtbaar zijn. Dus als je denkt dat een item defect is of het is niet het item dat u heeft besteld, dan zullen we ten aller tijde overgaan tot volledige terugbetaling.

Annuleringen:
Als u van gedachten bent veranderd en uw bestelling wilt annuleren, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wanneer de goederen dan nog niet verzonden zijn zullen wij uw bestelling annuleren en de terugbetaling verwerken, In de gevallen waarbij de verzending reeds heeft plaatsgevonden, moet u de bestelling aan ons retour zenden u ontvangt dan een terugbetaling zodra de bestelling bij ons is aangekomen, in dit geval worden de verzendkosten niet vergoed.