Over ons

Welkom bij Festivalstyle.

Wij bieden de leukste, origineelste en hipste producten geheel in de sferen van festivals, zomer, bohemian, gipsy en Ibizastyle. Bij ons vind je de leukste laarzen, jurkjes, tops en tassen.

Maar ook prachtige originele accessoires die je festival outfit helemaal af maken! Bij Festivalstyle vind je ook de enige originele indianentooien in Nederland! Deze handgemaakte indianentooien zijn elk uniek in hun soort zijn geschikt voor vele doeleinden. 

 

We doen iets goed! 

Festivalstyle vind het belangrijk goede doelen te steunen. Daarom werken wij samen met foundations die onze producten door de lokale bevolking laten produceren tegen een eerlijke prijs.

Onze fairtrade producten zijn allemaal uniek en handgemaakt. De opbrengst van de producten gaat zonder tussenkomst van partijen rechtstreeks naar deze bevolkingsgroepen in bijvoorbeeld Thailand en Colombia.  


Gitana's!

Tevens zijn wij het enige online verkooppunt van het prachtige kwalitatieve merk Gitana's. Gitana's bied hoogwaardige kwaliteit laarzen, tassen, sandalen en sieraden. Deze prachtige Gitana's kelimboots zijn weer helemaal hot in 2016! Wil jij de show stelen? Kom dan voor de dag met jou originele Gitana's item!

Zowel in de winter als de zomer periode zijn de kelim laarzen helemaal top! Ze zijn te combineren met een winterse legging, maar staan ook super cool onder hotpants, jurkjes of rokjes.


IBAN-gegevens
Knab
NL58KNAB0255173075

Kamer van Koophandel
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Zwolle onder het registratienummer 65056639.